13.3 C
Brussel
vrijdag 2 juni 2023

“Aedifica levert 20 projecten op goed voor 197 miljoen €”

Aedifica, een Europese leider in zorgvastgoed, heeft recent aangekondigd dat het in het vierde kwartaal van 2022 18 ontwikkelingsprojecten, 1 renovatieproject en 1 uitbreidingsproject uit haar investeringsprogramma heeft opgeleverd. De totale investering bedraagt ca. 197 miljoen € en deze nieuwe zorggebouwen bieden plaats aan bijna 1.100 extra bewoners en 345 kinderen.

De projecten bevinden zich in Nederland, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Finland en zijn specifiek ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van de gebruikers. Dankzij deze investering zal Aedifica haar portefeuille met bijkomende capaciteit voor 1.094 residenten en 345 kinderen uitbreiden.

Een van de opgeleverde projecten is het Quartier am Rathausmarkt in Bremervörde, Duitsland. CEO van Aedifica, Stefaan Gielens, heeft aangegeven dat het bedrijf verheugd is met de oplevering van deze projecten en kijkt ernaar uit om in de toekomst verder te blijven ontwikkelen en investeren in futureproof zorgvastgoed.

De exploitatie van deze nieuwe locaties wordt overgenomen door een gediversifieerde pool van ervaren private en publieke exploitanten. Negen van de projecten in Finland zijn specifiek ontworpen en ontwikkeld door Aedifica’s lokale Hoivatilat-team, wat een extra waarde toevoegt aan de realisatie van deze projecten.

In een tijd waarin de vraag naar kwalitatief hoogstaand zorgvastgoed blijft toenemen, is Aedifica erin geslaagd om een aanzienlijk aantal projecten op te leveren, wat bewijst dat het bedrijf een leidende rol speelt in de sector. Deze recente oplevering is een belangrijke mijlpaal voor Aedifica en zorgt voor extra capaciteit in verschillende delen van Europa, waar het dringend nodig is.

Lees het volledig persbericht: https://aedifica.eu/wp-content/uploads/2023/01/AED_CP2023_NL_ComplQ4_2023-01-04_BB.pdf

Tiziano Milani
Tiziano Milanihttps://www.debelgischebelegger.be
Hallo, ik ben Tiziano. Ik ben de auteur en oprichter van 'De Belgische Belegger'. Voel je vrij om met me te connecteren via Twitter en LinkedIn.

Lees verder

“UCB verwacht bovenste einde van bereik financiële voorspellingen 2022 te behalen”

"UCB verwacht bovenste einde van bereik financiële voorspellingen 2022 te behalen, Cimzia® haalt piekomzetdoelstelling van €2 miljard vroegtijdig"

Beursrally van De Tijd, join the team!

Ook dit jaar organiseert De Tijd weer de Beursrally. Doe mee, join het team en win leuke prijzen!

USD beleggers, tijd om te hedgen?

Het gevaar van wisselkoersrisico is niet te onderschatten.

VGP TRADING UPDATE 03/11/22

Lees hier de trading update van VGP van 3 november 2022.

Een blik achter de schermen bij ASML

ASML is een zeer bekend chipmaker. Ontdek in deze video hoe het er aan toe gaat.

Ook interessant

Ontvang 10% korting bij Binance!

spot_img

Begin met goedkoop beleggen via BUX!

spot_img