13.3 C
Brussel
vrijdag 2 juni 2023
HomeBeleggingsstrategie

Beleggingsstrategie

ETF Top 5: indexbeleggen in Europese aandelen

Op zoek naar een geschikte ETF voor jou portefeuille? In deze blogpost vind je mijn persoonlijke ETF top 5 om te beleggen in Europese aandelen.

Dividend beleggen met ETF’s

Wil jij ook een leuke stroom dividenden genereren door te beleggen met ETF's? Klik dan snel verder en ontdek mijn voorbeeldportefeuille voor extra inkomen!

ETF Top 5: indexbeleggen in water

Op zoek naar een geschikte ETF voor jou portefeuille? In deze blogpost vind je mijn persoonlijke ETF top 5 om te beleggen in water.

ETF Top 5: indexbeleggen in vastgoed

Op zoek naar een geschikte ETF voor jou portefeuille? In deze blogpost vind je mijn persoonlijke ETF top 5 om te beleggen in vastgoed.

ETF Top 5: indexbeleggen in emerging markets

Op zoek naar een geschikte ETF voor jou portefeuille? In deze blogpost vind je mijn persoonlijke ETF top 5 om te beleggen in emerging markets.

ETF Top 5: indexbeleggen in healthcare & biotech

Op zoek naar een geschikte ETF voor jou portefeuille? In deze blogpost vind je mijn persoonlijke ETF top 5 om te beleggen in healthcare en biotech.

ETF Top 5: indexbeleggen in de S&P500

Op zoek naar een geschikte ETF voor jou portefeuille? In deze blogpost vind je mijn persoonlijke ETF top 5 om te beleggen in de S&P500.

Lendahand: beleggen in emerging markets

Wil jij ook maatschappelijk bewust beleggen in duurzame initiatieven in emerging markets? Klik en lees hoe jij ook je steentje kan bijdragen met Lendahand!