fbpx
12.7 C
Brussel
het verhaal van elon musk cover foto

Het verhaal van Elon Musk

0
Elon Musk is vooral bekend geworden met zijn bedrijf Tesla. Maar hoe is hij geworden wie hij nu is? Wat is het verhaal achter deze superondernemer?
3 stappen om deze beurscrash te overleven cover foto

3 stappen om deze beurscrash te overleven

0
Robert Kiyosaki is de auteur van het alombekende en geprezen boek 'Rich Dad, Poor Dad'. Welke tips hij voor jou heeft om deze beurscrash te overleven?
buffett not as bad as 2008 or 1987 cover foto

Buffett: “Not as bad as 2008 or 1987.”

0
Staan we aan de vooravond van een wereldwijde economische depressie? Bekijk wat de legendarische belegger Warren Buffett denkt over de Coronacrash!
ETF Top 5_ indexbeleggen in goud

Goudkoers explodeert na uitbraak Coronavirus

0
In onzekere tijden vluchten veel beleggers naar een 'safe haven'. Dat is nu met de uitbraak van het Coronavirus ook duidelijk het geval.
de belgische belegger standaard cover foto

Warren Buffett heeft goede raad voor jou

0
Het Coronavirus hakt er stevig in op de financiële markten. Hoe gaat Warren Buffett hiermee om? Welk advies heeft hij voor ons?
de belgische belegger standaard cover foto

Hoe groot is het grootste bedrijf ter wereld?

0
Saudi Aramco, het grootste bedrijf ter wereld, is recent naar de beurs gegaan. Maar weet jij hoe groot deze gigant echt is?
de belgische belegger standaard cover foto

Grafiek: rendement vanaf januari 2020 per sector

0
Ontdek het rendement op de beurs per sector vanaf januari 2020! Welke sector heeft het best stand gehouden tegen het Coronavirus?
de belgische belegger standaard cover foto

In kaart: de oudste bedrijven ter wereld

0
Het oudste beroep ter wereld kennen we allemaal maar welk zijn de oudste bedrijven ter wereld? Ontdek het oudste bedrijf per land in deze infographic!
de belgische belegger standaard cover foto

De rijken willen niet dat je dit weet

0
Hoe kan je zelf rijk blijven? Simpel, door de rest arm te houden. Hoe? Dat wordt duidelijk gemaakt door Robert Kiyosaki auteur van 'Rich Dad, Poor Dad'.
mijn favoriete beleggingsboeken cover foto

Mijn favoriete beleggingsboeken (uitgebreid)

0
Wil je nog meer lezen en leren over beleggen en financiën? Kom in dit artikel te weten welke beleggingsboeken écht de moeite zijn om te lezen!