Levering & Retour

Levering

Al onze pakketten worden standaard met track en trace code verzonden via PostNL. De prijs voor verzending is € 2,95, vanaf € 20 bestelwaarde wordt uw bestelling gratis geleverd.

De levertermijn is afhankelijk van het artikel dat u bestelt. Deze termijn kan u terug vinden op de pagina van het artikel onder de eigenschap ‘levertermijn’.

De meest voorkomende levertermijnen zijn:

  • 2 werkdagen
  • 5 werkdagen
  • 9 werkdagen

Uw pakketje wordt altijd zo snel mogelijk behandeld en verwerkt, mogelijks kunnen er wel vertragingen ontstaan bij PostNL wegens feestdagen en/of grote drukte. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele vertragingen maar zullen er alles aan doen om uw pakket zo goed mogelijk op te volgen en zo snel mogelijk bij u geleverd te krijgen.

Indien u op één order artikelen bestelt met verschillende levertermijnen dan zal u de artikelen in meerdere keren ontvangen. U betaalt echter nooit meer als één keer verzendkosten.

Vanwaar de lange levertermijn voor sommige boeken?

Voor sommige boeken is de levertermijn langer als voor anderen. Dit komt omdat deze boeken speciaal op bestelling geïmporteerd worden. De wachttijd tot levering is dus iets langer maar u ontvangt een splinternieuw, uniek en origineel exemplaar.

Retour

Wil je een artikel retour sturen?

Geen probleem!

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 kalenderdagen na bestelling  het artikel terug te sturen.

Hoe doe je dat dan?

  1. Ga naar jouw account
  2. Ga naar het tabblad ‘Bestellingen’
  3. Klik op de knop ‘Retouren’
  4. Vul het formulier in
  5. Verzend het formulier
  6. Het formulier wordt door ons ontvangen, bekeken en bevestigd
  7. Je ontvangt de retourinstructies per mail

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of via de live chat!