13.3 C
Brussel
donderdag 1 juni 2023
HomeMedia

Media

DBB Podcast EP2: Waarom moet ik beleggen?

Ook de tweede podcast episode staat online! Ik leg jullie uit waarom iedereen zou moeten beleggen op de beurs, en hoe je dat kan doen.

DBB Podcast EP1: Intro en beleggen in trends (NIO)

Dat lees je goed, de allereerste podcast staat online! Wil je ook graag meer leren over beleggen maar dan via podcasts klik dan snel door!

Top 10 boeken voor beginnende beleggers

Op zoek naar een goed boek om jou als beginnend belegger te helpen bij je eerste stappen op de beurs? Ontdek mijn top 10 boeken voor beginnende beleggers.

Berkshire Hathaway Shareholders Meeting 2020

Bekijk hier integraal de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering van Berkshire Hathaway en ontdek de inzichten en visie van Warren Buffett en Charlie Munger.

Het verhaal van Elon Musk

Elon Musk is vooral bekend geworden met zijn bedrijf Tesla. Maar hoe is hij geworden wie hij nu is? Wat is het verhaal achter deze superondernemer?

3 stappen om deze beurscrash te overleven

Robert Kiyosaki is de auteur van het alombekende en geprezen boek 'Rich Dad, Poor Dad'. Welke tips hij voor jou heeft om deze beurscrash te overleven?

Buffett: “Not as bad as 2008 or 1987.”

Staan we aan de vooravond van een wereldwijde economische depressie? Bekijk wat de legendarische belegger Warren Buffett denkt over de Coronacrash!

Goudkoers explodeert na uitbraak Coronavirus

In onzekere tijden vluchten veel beleggers naar een 'safe haven'. Dat is nu met de uitbraak van het Coronavirus ook duidelijk het geval.