20.6 C
Brussel
woensdag 6 juli 2022

Update beleggingsportefeuilles + sneak peak hefboomportefeuille!

Het was vééééél te lang geleden dat ik nog eens een update gedaan heb van de modelportefeuilles! Het is dus ook een lange video geworden 🙂

Bekijk de video en ontdek samen met mij de prestatie van de modelportefeuilles in dit turbulente beursjaar! Als kers op de taart (en omdat de update zolang op zich heeft laten wachten lol) laat ik jullie aan het einde van de video ook een kijkje nemen op een andere portefeuille die ik opvolg namelijk een hefboom portefeuille.. Zeer interessant om de prestaties daarvan te zien al zeg ik het zelf!

Veel kijkplezier, opmerkingen, bevindingen, tips altijd welkom!

Tiziano Milanihttps://www.debelgischebelegger.be
Hallo, ik ben Tiziano. Ik ben de auteur en oprichter van 'De Belgische Belegger'. Voel je vrij om met me te connecteren via Twitter en LinkedIn.

Lees verder

Gratis aandelen kopen met BUX? Yes please!

Aandelen kopen wordt gratis dankzij het populaire fintech bedrijf BUX uit Nederland! Betalen om te beleggen is nu definitief verleden tijd.

DBB voorbeeldportefeuille update februari 2022

Op zoek naar een voorbeeldportefeuille voor jouw beleggingen? Ontdek hier de prestaties van de DBB Index en Smart Bèta portfolio!

Beleggen in tijden van oorlog

In iedere oorlog zijn er winnaars en verliezers. Welke bedrijven profiteren van koerswinsten bij een escalerend conflict,

Gespreid instappen te duur? Geen probleem!

Gespreid instappen wordt overal aangeprezen als de beste strategie voor beleggers maar wat zijn de alternatieven?

Hoe werkt de economie?

Wil je weten hoe de economie werkt? Klik dan snel door naar het artikel en krijg meer inzicht over bedrijven, de beurs en de economie.

Adyen verwerkt monsterbedrag van € 516 miljard aan transacties in 2021

Ontdek de financiële resultaten van Adyen in 2021.

Ook interessant

spot_img
spot_img