fbpx

Beursrally van De Tijd! Hoe meedoen en kans maken op € 10 000?

Wil je leren beleggen op de beurs en kans maken op een mooie prijs? Doe dan mee aan de Beursrally van De Tijd en sluit je aan bij ons team. In dit artikel leggen we je uit wat de Beursrally is, hoe je je kunt inschrijven, en waarom je je zou moeten aansluiten bij ons team.

Meer lezen over beleggen in aandelen?
Ontdek alle artikelen op de pagina: De Beste Aandelen

Wat is de Beursrally van De Tijd?

De Beursrally van De Tijd is een online beleggingsspel dat elk jaar wordt georganiseerd door de Belgische zakenkrant De Tijd. Het doel van het spel is om in tien weken tijd een zo hoog mogelijk rendement te behalen met een fictieve portefeuille van € 50.000. Je kunt beleggen in aandelen en fondsen op de beurzen van Brussel, Parijs, Amsterdam en New York.

De Beursrally is niet alleen een leuke en spannende manier om je beleggingsvaardigheden te testen, maar ook een leerzame ervaring. Je krijgt namelijk toegang tot allerlei informatie en tools om je te helpen bij je beleggingsbeslissingen, zoals analyses, tips, adviezen, webinars, podcasts en nieuwsbrieven van De Tijd en haar partners.

Bovendien maak je ook kans op een mooie prijs als je goed presteert in de Beursrally. De winnaar van het spel krijgt namelijk €10.000 in cash. Daarnaast zijn er ook nog andere prijzen te winnen, zoals een abonnement op De Tijd.

Hoe kun je meedoen aan de Beursrally van De Tijd?

Om mee te doen aan de Beursrally van De Tijd, moet je je eerst registreren op de website van het spel. Je kunt je inschrijven tot en met 19 november 2023. De Beursrally zelf start op 20 november 2023 en eindigt op 26 januari 2024.

Als je je hebt ingeschreven, kun je je eigen portefeuille samenstellen en beheren. Je kunt maximaal 20 verschillende effecten in je portefeuille hebben, en je moet minstens één transactie per week uitvoeren. Je kunt je portefeuille op elk moment wijzigen, maar je moet wel rekening houden met de beursuren en de transactiekosten.

Je kunt je prestaties in de Beursrally op elk moment opvolgen op de website van het spel. Je kunt ook zien hoe je scoort ten opzichte van de andere deelnemers.

Waarom zou je je aansluiten bij ons team?

Als je mee wilt doen aan de Beursrally van De Tijd, maar je weet niet goed hoe je moet beginnen of welke effecten je moet kiezen, dan hebben wij de oplossing voor je.

Als je je aansluit bij ons team, kun je profiteren van de kennis en ervaring van de andere leden, en kun je leren van hun successen en fouten. Je kunt hun portefeuilles bekijken en de transacties volgen. Je kunt ook vragen stellen, feedback geven, of je eigen mening delen met ons en met de andere leden van ons team.

Wij zijn geen beleggingsadviseurs, en wij garanderen geen resultaten. Maar wij zijn wel gepassioneerd en gemotiveerd om je te helpen om een betere belegger te worden, en om je te laten genieten van de Beursrally.

Hoe kun je je aanmelden voor ons team?

Als je je wilt aanmelden voor ons team, dan hoef je alleen maar op deze link te klikken je je zal dan doorverwezen worden naar de pagina waar je je kan aansluiten:  https://beursrally-game.tijd.be/service/invitesubleague/SRwt18MLCB/8

Sluit je zeker ook aan bij de Facebookgroep: De DBB Privébeleggingsclub, in deze groep zitten veel medebeleggers en kan je vragen stellen en je mening geven.

Zo simpel is het. Je kunt nu ons team volgen en meedoen aan de Beursrally van De Tijd. Wij hopen dat je veel plezier en succes zult hebben met het spel, en dat je veel zult leren van ons team.

Conclusie

De Beursrally van De Tijd is een unieke kans om je beleggingsvaardigheden te verbeteren en om kans te maken op een mooie prijs. Als je mee wilt doen aan het spel, maar je hebt wat hulp nodig, dan kun je je aansluiten bij ons team. Schrijf je nu in voor de Beursrally en volg ons team. Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen in ons team!

Wil je meer weten over hoe je succesvol kunt beleggen? Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en trends op de financiële markten? Wil je toegang krijgen tot exclusieve tips en adviezen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang de beste artikelen over beleggen in uw mailbox!


Volg ons ook op social media:
Facebook: https://www.facebook.com/debelgischebelegger
Twitter: https://www.twitter.com/dbbelegger
Instagram: https://www.instagram.com/debelgischebelegger/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCaIpEvBSkFkLUCJRBCWjiiw
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/de-belgische-belegger

Gerelateerd

Tiziano Milani
Tiziano Milani
Investor, blogger and founder of 'De Belgische Belegger'. Connect with me on LinkedIn and X.

Meest Gelezen