20.6 C
Brussel
woensdag 6 juli 2022

Belasting op aandelen en andere beleggingen (flowchart)


De belasting op aandelen en andere beleggingen kan weleens verwarrend zijn. Om het voor beleggers duidelijker te maken welke belastingen ze moeten betalen heb ik van een lezer een handige flowchart ontvangen!

belastingen op aandelen en andere beleggingen

Klik op de onderstaande knop om de infographic gratis te downloaden:

Deze chart werd nog al eens getoond in een ander artikel, ingestuurd door dezelfde lezer maar werd nu vrijwillig herontworpen door een andere lezer die ook grafisch vormgever is, leuk!

Wil je je nog meer inlezen achter de verschillende soorten belastingen die er zijn dan kan je best ook het bijhorend artikel over de belastingen op aandelen en andere beleggingen lezen.

Tiziano Milanihttps://www.debelgischebelegger.be
Hallo, ik ben Tiziano. Ik ben de auteur en oprichter van 'De Belgische Belegger'. Voel je vrij om met me te connecteren via Twitter en LinkedIn.

Lees verder

Gratis aandelen kopen met BUX? Yes please!

Aandelen kopen wordt gratis dankzij het populaire fintech bedrijf BUX uit Nederland! Betalen om te beleggen is nu definitief verleden tijd.

DBB voorbeeldportefeuille update februari 2022

Op zoek naar een voorbeeldportefeuille voor jouw beleggingen? Ontdek hier de prestaties van de DBB Index en Smart Bèta portfolio!

Beleggen in tijden van oorlog

In iedere oorlog zijn er winnaars en verliezers. Welke bedrijven profiteren van koerswinsten bij een escalerend conflict,

Gespreid instappen te duur? Geen probleem!

Gespreid instappen wordt overal aangeprezen als de beste strategie voor beleggers maar wat zijn de alternatieven?

Hoe werkt de economie?

Wil je weten hoe de economie werkt? Klik dan snel door naar het artikel en krijg meer inzicht over bedrijven, de beurs en de economie.

Adyen verwerkt monsterbedrag van € 516 miljard aan transacties in 2021

Ontdek de financiële resultaten van Adyen in 2021.

2 REACTIES

  1. Heel erg interessant overzicht! Waarvoor dank! Kapitaliserende ETF’s hebben duidelijk een fiscaal voordeel t.a.v. uitkerende ETF’s. Echter, het is niet “makkelijk” om een kapitaliserende ETF te vinden die zich toespitst op technologie. Ken jij er toevallig enkele goede?

Ook interessant

spot_img
spot_img