7.8 C
Brussel
maandag 28 november 2022

Belasting op aandelen en andere beleggingen (flowchart)


De belasting op aandelen en andere beleggingen kan weleens verwarrend zijn. Om het voor beleggers duidelijker te maken welke belastingen ze moeten betalen heb ik van een lezer een handige flowchart ontvangen!

belastingen op aandelen en andere beleggingen

Klik op de onderstaande knop om de infographic gratis te downloaden:

Deze chart werd nog al eens getoond in een ander artikel, ingestuurd door dezelfde lezer maar werd nu vrijwillig herontworpen door een andere lezer die ook grafisch vormgever is, leuk!

Wil je je nog meer inlezen achter de verschillende soorten belastingen die er zijn dan kan je best ook het bijhorend artikel over de belastingen op aandelen en andere beleggingen lezen.

Tiziano Milanihttps://www.debelgischebelegger.be
Hallo, ik ben Tiziano. Ik ben de auteur en oprichter van 'De Belgische Belegger'. Voel je vrij om met me te connecteren via Twitter en LinkedIn.

Lees verder

USD beleggers, tijd om te hedgen?

Het gevaar van wisselkoersrisico is niet te onderschatten.

VGP TRADING UPDATE 03/11/22

Lees hier de trading update van VGP van 3 november 2022.

Een blik achter de schermen bij ASML

ASML is een zeer bekend chipmaker. Ontdek in deze video hoe het er aan toe gaat.

Gratis aandelen kopen met BUX? Yes please!

Aandelen kopen wordt gratis dankzij het populaire fintech bedrijf BUX uit Nederland! Betalen om te beleggen is nu definitief verleden tijd.

DBB voorbeeldportefeuille update februari 2022

Op zoek naar een voorbeeldportefeuille voor jouw beleggingen? Ontdek hier de prestaties van de DBB Index en Smart Bèta portfolio!

2 REACTIES

  1. Heel erg interessant overzicht! Waarvoor dank! Kapitaliserende ETF’s hebben duidelijk een fiscaal voordeel t.a.v. uitkerende ETF’s. Echter, het is niet “makkelijk” om een kapitaliserende ETF te vinden die zich toespitst op technologie. Ken jij er toevallig enkele goede?

Ook interessant

Ontvang 10% korting bij Binance!

spot_img

Begin met goedkoop beleggen via BUX!

spot_img